Vse več parov ima težave pri spočetju otroka. Veliko je mladih zdravih deklet, celo mamic z enim ali dvema otrokoma, ki si želijo zanositi, a se srečujejo s stresnimi situacijami vsak mesec znova. »Ali je tokrat zares?« Dan ali dva zamujenega ciklusa, ko se že riše sreča v očeh, poruši neželena krvavitev. Spoznanje, da vama znova ni uspelo, začne krhati upanje in hkrati povzroča stres, ki je, kot vemo, vodilna posledica marsikatere tegobe sodobnega življenja.

Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili. (La FONTAINE)

Število parov, ki imajo težave z zanositvijo, tako pri nas kot po svetu hitro raste. Da bi lažje razumeli, kakšni so vzroki in razlogi za nezmožnosti spočetja, smo pobrskali po zgodovini človeštva, po vseh možnih starih zapisih in stoletnih izkušnjah velikih zdravilcev.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti. (kitajski pregovor)

Združili smo dve uspešni metodi, ki pomagata pripraviti žensko telo na zanositev. Ne govorimo o neplodnosti, temveč o težavah, s katerimi se pari soočate med poskusom spočetja novega življenja. Hormonsko ravnovesje je zelo pomembno za samo kakovost življenja, predvsem pa je bistveno, da je naš reprodukcijski sistem, ki ga hormoni upravljajo, poznan in uslišan. Velika študija, ki so jo izvedli raziskovalci s Harvarda, je pokazala, da so ženske, ki so se držale specifičnih sprememb pri svoji prehrani, imele za 70 % manjše tveganje za neplodnost. Zelo pomemben je pravilen vnos tako mikrohranil kot makrohranil. Tudi telesna teža je velik dejavnik za uspešno zanositev; ne samo prekomerna prehranjenost, tudi podhranjenost telesa. Pri podhranjenosti ne govorimo, kadar je telesna teža nizka, temveč kadar vnos makrohranil ni v ravnovesju. To pa zelo moti hormonsko proizvodnjo, menstrualni cikel ter ovira ovulacijo in plodnost. Prav tako je za nezmožnost spočetja pogosto razlog tudi hladna maternica. Hladna maternica je izraz, ki izvira iz kitajske tradicionalne medicine in ravno to naj bi bil vzrok za neplodnost in za številne ženske bolezni. Ob tem nastane zastajanje vlage v telesu, kar pa vodi do naseljevanja sluzi. Ker je sluz hlad,ta sčasoma privede do krčenja notranjih organov in povzroča zastajanje tekočin v telesu. Po kitajski tradicionalni medicini sta želodec in vranica zemlja simbol rojevanja in lahko si predstavljamo, kakšne so posledice, ko so vsi ti organi podhlajeni.

Maternica mora biti dober in topel dom! (lahko zanosim)

Z našim programom poskrbimo za pravilno in skrbno sestavljen jedilnik, ki jajčno celico optimalno pripravi na oploditev ter skrbi za ravnovesje hranilnih snovi v telesu. Z mehanskim segrevanjem maternice in ledvic pospešimo dozorevanje celic. Maternico in reproduktivne organe namreč mehansko segrevamo z radiofrekvenčno terapijo. Ker z radiofrekvenco segrejemo površino kože na 42 stopinj Celzija, s toploto posežemo tudi v globino. Razlika med segrevanjem in pregrevanjem je velika, zato na tak način ne moremo povzročiti poškodbe. Radiofrekvenčna terapija se izvaja na točno določene dneve v ciklusu, medtem ko se pravilna prehrana prilagaja skozi celoten program. Alternativna in uradna medicina se lahko zelo uspešno dopolnjujeta, kar se je zlasti potrdilo pri povečanem številu oploditev. Kitajski filozof Lao Tse je nekoč dejal: »Ni pomembno, po kakšni poti se bomo povzpeli na vrh planine, pogled z vrha je vedno enak.« In res je, za vsako stvar velja, da je najboljše iz obeh svetov lahko recept za uspeh!

Kontakt

Uporabite spodnji obrazec ali pa nam pišite na info@lahkozanosim.si.
Ob delavnikih od 9ih do 15ih pa smo dosegljivi tudi na telefonski številki 040 740 001 .

User Login Form